Trainers

Samen motorisch en sociaal emotioneel leren met onze trainers

De trainers van Mindset Movers zetten sport en spel in om te helpen bij de werkdrukverlichting en het personeelstekort. Alle trainers zijn bevoegd om als gymdocent sport en spel les te geven in de gymzaal of op het schoolplein. Tijdens de lessen worden de kinderen geactiveerd om te bewegen. De trainers gebruiken daarbij sport en spel als middel om kinderen sociaal emotioneel te ontwikkelen.

WERKDRUKVERLICHTING

De leraren even ontzien van hun klas zodat er onder de lestijd bijvoorbeeld administratie gedaan kan worden. Laat de klas mee gaan met onze trainers om een spel te spelen op het schoolplein. De trainer haalt de klas op en brengt ze na driekwartier of een uur weer terug. De leraar heeft de tijd om andere zaken te regelen, waardoor hij of zij dit niet na schooltijd hoeft te doen. Dit lijkt ons een win-win situatie voor kinderen en leraren.

REGULIERE GYMLES

De trainers van Mindset Movers zijn allemaal bevoegd om als gymdocent sport en spel te geven. Wanneer er een vakleerkracht nodig is, kunnen wij dus altijd de lessen op de school voorzien. Geen ringzwaaien of  klimmen maar trefbal, voetbal of tikkertje. Dit met als doel om de kinderen te leren samenwerken of om te gaan met emoties.

PERSONEELSTEKORT

Onze sport -en spel trainers kunnen klassen overnemen maar ook voor een groep staan in de kinderopvang.  Op de basisschool kan een trainer klassen overnemen om een leraar even te ontzien. De klas gaat mee naar buiten en krijgt driekwartier tot een uur een spel van de gymdocent. De leraar van de klas kan vervolgens naar een andere klas om daar les te geven. Zo lossen we samen het personeelstekort op en krijgen de kinderen nog extra beweging ook.

In de kinderopvang kunnen onze trainers meedraaien in het dagelijkse werk. Het specialisme van onze trainers ligt hem in het geven van een spel en daaraan het sociaal emotionele koppelen. Maar indien nodig kunnen zij ook op de groep staan en andere activiteiten begeleiden.