Even rust in de kamer. Wel zo lekker.

De kids willen bewegen, willen buiten zijn en niets anders dan lekker samen zijn. In deze tijden wordt het niet makkelijk gemaakt. Voor zowel jou als de kinderen. Gelukkig kunnen wij daar op een positieve manier verandering in brengen. Wat houdt het in?

 • De kids voor enkele dagen 1 uur de deur uit.
 • Sport en spel staat centraal. Lekker bewegen dus!
 • Rust in huis en even pauze voor de leraren (wel zo fijn..).
 • En natuurlijk… Een kind die kind mag zijn. Hoe mooi is dat.

Het enige wat je hoeft te doen, is even je gegevens achter te laten. De strippen zijn te voldoen tot het einde van de lockdown. Er is geen restitutie mogelijk.

Vragen? Dan kun je ook even bellen naar +31 6 25 38 81 30!

  Leuk dat je meedoet!

  Vul hier je informatie in.

  De ouder

  De kids

  Aantal strippen

  Het is helemaal veilig. Wij gebruiken je gegevens om contact op te nemen over de strippenkaart en een tikkie te sturen.

  Wat anderen zeggen over Mindset Movers

  Brenda van der Zwaan

  Super enthousiaste sportieve mannen die op een positieve en leuke manier het beste uit kinderen naar boven halen.

  Juliëtte Schraauwers

  Het Team van Mindset Movers zet zich met warm hart in voor een gezonde en gelukkige generatie kinderen die door sport en spel dichter bij zichzelf staan. Ik juich vanaf de zijlijn toe en kan het elke ouder en school aanbevelen om samen te werken met dit gemotiveerde team. High Five!

  Marion Hendriks

  Een professioneel team met een frisse kijk op omgang met kinderen.

  Veelgestelde vragen

  Jazeker! We hebben contact gehad met de gemeente Heemstede en die steunen het initiatief, mits er geen ouders/begeleiders rondom het schoolplein staan.

  Het is belangrijk dat het kind zelfstandig naar het schoolplein van de dependance komt. Het is namelijk een voorwaarde vanuit de gemeente dat er geen ouders/begeleiders een reisbeweging gaan maken. Aan het einde van het sporten komen de kinderen ook zelfstandig weer naar huis.

  Afhankelijk van het aantal kinderen staan er 1 of meerdere gediplomeerde sportbegeleiders klaar om een uur lang verschillende spelletjes aan te bieden. Van voetbal tot aan tikkertje, het komt allemaal voorbij. Tijdens het sporten wordt er gedacht aan de sociaal emotionele ontwikkeling. Denk hierbij vooral aan het leren omgaan met winnen en verliezen, samenwerken en hoe met elkaar om te gaan.

  Het Sport- en spel moment kost 5 euro per keer en kan afgenomen worden per 3 of 5 keer. Dit bedrag kan makkelijk betaald worden via een tikkie die wij versturen zodra het formulier op onze website is ingevuld.

  Nee. Dan wordt het voor ons logistiek gezien moeilijk om onze mensen in te plannen. Minimale afname is 3 keer zodat we weten wanneer welk kind komt. En hoeveel mensen we daarvoor moeten inzetten.

  Nee. Daarom bieden wij ook strippenkaarten van maar 3 of 5 keer. Als de strippenkaart op is, en je kind is dol enthousiast kun je natuurlijk altijd bij bestellen.

  Wat een geluk dat het regent, nu hebben we het hele schoolplein voor ons alleen ;). Alleen bij onweer zal het sport- en spel moment niet doorgaan, maar gelukkig komt dat bijna nooit voor.

  Nee, mits het kind ook op de crayenester zit en zich via ons heeft ingeschreven.

  Wij houden de richtlijnen van het RIVM aan.(Je kind mag naar school als het om bekende klachten gaan zoals astma of hooikoorts. Je kind moet thuisblijven als een familielid koorts heeft of corona en als het kind verkoudheidsklachten heeft (meer dan incidenteel hoesten). Als ouder weet je goed of het om een gewone verkoudheid gaat of dat er iets anders aan de hand is). Dus alle regels die gelden voor het naar school gaan, gelden ook voor het sport en spel moment.